.
وزیر ارتباطات در صفحه اینستاگرامش نوشت. :
یکی از اهداف مهم توسعه پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت در نقاط روستایی، رونق کسب و کارهای خرد و منحصر به فرد در فضای مجازی است. از این طریق امکان معرفی و عرضه محصولات و صنایع دستی مردم در دور دست ترین مناطق کشور فراهم خواهد شد. دیروز در مسیر چابهار به زاهدان در تنگه سرحه توقف کوتاهی داشتم و با چند هنرمند سرحه ای دیدار کردم. سکه دوزی و حصیربافی از صنایع دستی ساده اما زیبای این منطقه بود. مطالبه این هنرمندان روستایی برای تقویت پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت هم شگفتی آور بود و هم خوشحال کننده. آنها دوست دارند صنایع دستی خویش را به ایران و دنیا معرفی و عرضه کنند.
امیدوارم ظرف یکماه پوشش ارتباطی و اینترنت پرسرعت این منطقه کامل شود. یکی به لهجه محلی گفت: “یک تاس آب ور صد سال وفا کن”
پ. ن این اتفاق مبارک و رو به جلویی است، دسترسی به ارتباطات یک حق شهروندی است که می تواند فرصتهای جدیدی شغلی را برای روستاییان ایجاد کند، اما این امر باید در جهت کاهش نقش کشاورزی در روستاها باشد تا مصرف آب مدیریت شده و کشاورزی بصورت پایدار و هدفمند گردد.
نکته مهم این است که از آنجا که احیای منابع فرهنگی یعنی صنایع دستی، غذاها و نان و شیرینی های سنتی، داروهای گیاهی ، راه اندازی بومگردی و اقامتگاههای بومی ( که می تواند بصورت یک اتاق در منزل هر روستایی مهمانپذیر شود ) بدست زنان صورت میگیرد گشایش در فناوری و پاگرفتن کسب وکارها در صورتی موفق خواهد بود که حلقه های بعدی کسب و کار از بازاریابی فروش انلاین تا ارتباط با بازار و حای صادرات در روستاها استقرار پیدا کرده و بدست سرمایه های انسانی و اجتماعی روستاها شکفته شود. تحقق این امر علاوه بر قطع دست دلالان، می تواند روستاها پایدار ایجاد کرده و جلو مهاجرت های سرگردان به حاشیه شهرها بگیرد.